Moloughney Designs- Writers Retreat Exterior.jpg

Writers retreat

A small treehouse designed as a retreat from city life.

The retreats geometry is simplistic in nature, with a slight taper towards the large picture window. High quality local timbers are used on the interior not only to capture the essence of the local environment but to create an intimate and textured aesthetic within. Charred hardwood is used for the exteriors offering a low maintenance material which will age with grace.

Small details within the design add to the character; blending within contemporary and old world charm.

 
Moloughney Designs- Writers Retreat.jpg
 
Moloughney Designs- Writers Retreat Interior 01.jpg

View to the large picture window and bespoke desk.

 
Moloughney Designs- Writers Retreat Interior 02.jpg

Morning view

 
Treehouse section

Treehouse section