View from the streetscape, adopting the urban characteristics of the street while adding a contemporary fence, gate and windows.
 Interior view showcasing the double height void as light flows down the curved surfaces.
 Section showing the layout of the design
 Large bi-fold doors creating an indoor/outdoor space which bleeds out onto the landscaped garden   
 The Kitchen adopts a contemporary contrasting aesthetic to the existing brick walls, while utilising beautiful designer furniture and fittings. With views and acoustics to the upper loft area obscured.
 View while walking up the spiral stairs to the upper loft area.
 Loft space allowing light to flow through with a small workspace looking over the double height space.
 An intimate space is created within the bedroom with beautiful morning light. His and hers robes line the walls to either side while an ensuite is hidden to the side.
 Architectural Plans
 Section through design
 Suspended Ceiling Structure
prev / next